GELECEĞE NEFES, ŞEHRE HAREKET KATIYORUZ 18 Mart 2025, 11:05

-Başkan Yalım Seçim Vaatlerinden Biri Olan Elektrikli Otobüslerin Artık Hizmete Hazır Olduğunu Müjdeledi
Şehrin gelişimi ve ilerlemesi için göreve geldiği günden bu yana önemli projelere imza atan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşaklı hemşerilerine verdiği bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Elektrikli otobüslerle ücretsiz taşıma hizmetinin çok yakında başlayacağını belirten Başkan Yalım memleket sevdasıyla hız kesmeden çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
BİZ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ
Gelişmiş bir şehrin göstergelerinden birinin ulaşım olduğuna dikkat çeken Başkan Yalım, “Bugün Uşak için büyük bir gün. Birçok vatandaşımız elektrikli otobüslerin hizmete girmesi konusunda tereddüt ve kaygı içindeydi. Ancak biz söz verdiysek mutlaka yerine getiririz. Şu anda 5 adet, her biri 170 kişilik körüklü otobüslerimiz garajımızda hazır halde bekliyor. Hepsine siyah plakalarımızı taktık ve Uşak Belediyesi’nin öz malı olarak bu araçlar önümüzdeki günlerde halkımıza hizmet etmeye başlayacak,” dedi.
UŞAK HALKINA HAYIRLI OLSUN
Tüm vatandaşların kendileri için çok kıymetli olduğunu ve projelerini, hizmetlerini onların ihtiyaçlarını düşünerek yaptıklarını ifade eden Başkan Yalım; "Üniversiteye ulaşım sağlayacak olan öğrencilerimiz için ve Kemalöz, Cumhuriyet, Dikilitaş, Karaağaç, Aybey, Elmalıdere Mahalleleri’nden hastaneye gidecek olan vatandaşlarımız için ücretsiz olarak bu hizmeti sunacağız” dedi. Son teknoloji ile donatılmış ve tamamen elektrikli çevre dostu araçların kenti kendine yakışır bir seviyeye yükselteceğinin altını çizen Başkan Yalım bu hizmetin tüm Uşak halkına hayırlı olmasını diledi.
BİZİM SEVDAMIZ UŞAK
Başkan Yalım açıklamalarının ardından elektrikli ve körüklü araçlardan birine binerek kentin ana arterlerinde test sürüşü gerçekleştirdi.
Trafikte vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Yalım, “Biz bu şehre gönülden bağlıyız. Her zaman insanı ön plana alırız” diyerek vatandaş odaklı projeler gerçekleştirdiklerini anlattı.
Bugüne kadar sosyal belediyecilik anlamında birçok projeye imza attıklarını ve bu hizmetin de bunlardan biri olduğunu vurgulayan Başkan Yalım, “Vatandaşımız mağdur olmasın, öğrencilerimiz zorluk çekmesin diye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim sevdamız Uşak!” diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
BAŞKAN YALIM’DAN REZERV ALAN KARARINA SERT TEPKİ: “ÇARŞAMBA PAZARI HALKINDIR, HALKIN KALACAK!
18 Mayıs 2025, 16:15 -
19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN
18 Mayıs 2025, 14:35 -
Uşak’ta Görme Engelli Bireylerin Resim Sergisi Büyük İlgi Gördü
13 Mayıs 2025, 11:09 -
PAZAR YERLERİ KURA İŞLEMİ HAKKINDA
08 Mayıs 2025, 22:07 -
19 MAYIS’IN RUHU ATAPARK’TA YANKILANACAK
08 Mayıs 2025, 12:30 -
KENTİN YENİ GURUR KAYNAĞI
06 Mayıs 2025, 16:56 -
Başkan Özkan Yalım, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Nisan 2025, 17:20 -
23 Nisan Coşkusu Çocuk Kent’te Zirveye Ulaştı
23 Nisan 2025, 19:15 -
Başkan Özkan Yalım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
22 Nisan 2025, 11:56 -
Uşak Belediyesi'nden 23 Nisan’a Özel Renkli Etkinlikler; Çocuk Şenliği, Tiyatro Gösterisi ve Konserlerle Dolu Bir Bayram
21 Nisan 2025, 16:33